Elke twee weken gaat een aantal van onze biologische varkens naar een grote slachterij. Het vlees wordt verkocht via supermarkten en Natuurwinkels.
Er worden o.a. onder het label St. Hendrick heerlijke vleeswaren van gemaakt.

Op gezette tijden slachten we voor eigen gebruik een eigen varken. Mocht u hier ook van willen meedelen, dan kunt u uw emailadres aan ons doorgeven dan geven wij een seintje wanneer we weer gaan slachten. Wij kijken dan of dit allemaal mogelijk is, indien nodig hebben we hierover dan even contact. Vers af te halen en dan zelf inpakken of diepgevroren.

Terug

Biologisch varkensvlees (prijs per kilo)

 Schnitzel   € 14,00
 Hamlappen  € 13,00
 Varkenslappen  € 11,00
 Speklappen  € 11,00
 Haaskarbonade  € 14,00
 Ribkarbonade  € 13,00
 Schouderkarbonade  € 12,00
Fricandeau, 1 stuk ca. 700 gr.  € 16,00
Buikspek, 1 stuk ca. 1 kg.  € 10,00
Varkensrollade ca. 900 gr.  € 15,00
Rookworst ca. 240 gr.  € 3,95 p.st.
Verse worst  € 11,00
Hamburgers  € 12,50
Gehakt HOH  € 10,50

Stuur mij een bericht als ik biologisch varkensvlees kan kopen


captcha
Powered by BreezingForms