In Kookstudio De Riet maken de gaspitten langzaam plaats voor inductie-kookplaten. Sinds een paar maanden leven (en leveren) we van de zon. Op alle beschikbare daken van onze boerderij liggen in totaal 1800 zonnepanelen. We gebruiken de stroom zelf, maar het grootste gedeelte wordt geleverd aan het net. Natuurlijk hebben we bij de kookstudio ook een oplaadpunt voor uw elektrische auto.

Roberta van Cucinamagia woont weer 2 jaar in Italie. We gaan haar node missen in onze keuken.

Rob gaat en Job komt...
Na jaren gaat onze veelzijdige kok, Rob Twigt van Culibuzz het rustiger aan doen en stopt hij per 1 januari 2023 met het geven van kookworkshops in onze keuken. Jaren lang heeft hij mooie, smakelijke workshops verzorgd. Zowel zakelijk als voor families en vriendengroepen. We gaan zijn ontspannen manier van werken zeker missen. We denken in Job van Geresteijn van Met genoegen een goede opvolger te hebben gevonden. Bij hem staan biologisch en voedsel uit de streek ook hoog in het vaandel.

De koffiebranderij van Gijs, Little Roastery, is weer terug naar de stad. U kunt hem vinden in de Retourboulevard. Zijn heerlijke gebrande koffie kunt u nog steeds proeven want onze koffie is nog steeds van Gijs.