Wilt u geen avondworkshop dan is de lunchworkshop de ideale oplossing. Deze kan plaatsvinden tussen 11.00 en 15.00 uur.

  • Soep uit het seizoen (vegetarisch)
  • Salade met seizoensfruit
  • Spaanse tortilla
  • Kwarkbrood muffins met kokos
  • Diverse clubsandwiches
    • Avocado/gerookte kipfilet
    • Makreel/atjar/kerrie mayonaise
    • Warm gerookte zalm/bieslook/rucola
    • Krentenwegge/appel/kiwi/abrikozenjam
  • Mandarijnen tiramisu of chocolade mousse
  • Ontvangst met koffie en een friandise

Of een vooraf gemaakte keuze uit onderstaande lijst. Drie hartige gerechten en drie zoete gerechten.
Kies uit de onderstaande mogelijkheden:

Hartig

  • Zalmbonbon met avocado en garnalen
  • Quiche met spek, ui, rozijnen en kazen
  • Prei-paddenstoelenquiche
  • Arancini di riso e ricotta (vegetarische Italiaanse bitterballen) (V)
  • Slabonbons met mierikswortel roomkaas (V)
  • Mediterrane broccoli quiche (V)
  • Salade met geroosterde pompoen en walnoten (V)
  • Snijbonensalade met geitenkaas en pesto (V)
  • Bladerdeegbroodjes met pompoenvulling (V)


Zoet (alles vega)

  • Brownies met dadels en amandelen
  • Chocolade noten taart
  • Chocolademousse met rozemarijn en zeezout
  • Bananabread
  • Citroenpannekoekjes met maanzaad
  • Speculaas crumble taartjes met peer
  • Appelroosjes van bladerdeeg
  • Perentaartjes met karamelsaus
  • Kwarkbrood muffins met kokos, mango en blauwe bessen

Foto Rob Twigt

Deze workshop staat onder leiding van Rob Twigt (www.culibuzz.nl).