Wilt u geen avondworkshop dan is de lunchworkshop de ideale oplossing. Deze kan plaatsvinden tussen 11.00 en 15.00 uur.
- Soep uit het seizoen (vegetarisch)
- Salade met seizoensfruit
- Spaanse tortilla
- Kwarkbrood muffins met kokos
- Diverse clubsandwiches
- Avocado/gerookte kipfilet
- Makreel/atjar/kerrie mayonaise
- Warm gerookte zalm/bieslook/rucola
- Krentenwegge/appel/kiwi/abrikozenjam
- Mandarijnen tiramisu of chocolade mousse
- Ontvangst met koffie en een friandise
Of een vooraf gemaakte keuze uit onderstaande lijst. Drie hartige gerechten en drie zoete gerechten.
Kies uit de onderstaande mogelijkheden:
Hartig
- Zalmbonbon met avocado en garnalen
- Quiche met spek, ui, rozijnen en kazen
- Prei-paddenstoelenquiche
- Arancini di riso e ricotta (vegetarische Italiaanse bitterballen) (V)
- Slabonbons met mierikswortel roomkaas (V)
- Mediterrane broccoli quiche (V)
- Salade met geroosterde pompoen en walnoten (V)
- Snijbonensalade met geitenkaas en pesto (V)
- Bladerdeegbroodjes met pompoenvulling (V)
Zoet (alles vega)
- Brownies met dadels en amandelen
- Chocolade noten taart
- Chocolademousse met rozemarijn en zeezout
- Bananabread
- Citroenpannekoekjes met maanzaad
- Speculaas crumble taartjes met peer
- Appelroosjes van bladerdeeg
- Perentaartjes met karamelsaus
- Kwarkbrood muffins met kokos, mango en blauwe bessen
Deze workshop staat onder leiding van Rob Twigt (www.culibuzz.nl).