Voor een vegetarische kookworkshop bent u bij ons aan het juiste adres. Voor de ene kok dagelijkse kost, maar ook bijvoorbeeld een Italiaanse workshop kunnen wij geheel vegetarisch verzorgen. Een kookworkshop met uitsluitend vegetarische producten zou er als volgt uit kunnen zien:

Voorgerecht

  • Courgettesoep met knoflook
    of
  • Pastinaaksoep met salieboter


Tussengerecht

  • Ban Zheo (oosterse ongebakken loempia met heel veel verschillende groenten)
    of
  • Gegrilde bosui met balsamico-chocoladedressing en schorsenerenchips


Hoofdgerecht

  • Vergeten groentenschotel met pastinaak, aardpeer en zoete aardappel
    of
  • Bietenrisotto met geitenkaas en walnoten

  • Zuiderse groente torentjes met paprika coulis
    of
  • Sunshine salad (met o.a. sinaasappel en avocado)


Dessert

  • Tarte tatin van peer met vanillekaramel
    of
  • Gepocheerde peren met in honing geroosterde walnoten en gorgonzola-mascarponecreme

Maar uiteraard kunt u ook uw eigen wensen en ideeën aangeven.

Vegetarisch1

Foto Rob Twigt

Deze workshop staat onder leiding van Rob Twigt (www.culibuzz.nl).