Een kookworkshop
wordt bij ons een culinair avontuur!

Tapasss!
Proef de zon en ga aan de slag met een tapas buffet. Lekker veel hapjes maken voor elk wat wils. Hapjes met vlees of vis of vega. Het is allemaal mogelijk. Een tapasworkshop wordt bij ons onder meer gegeven door kok Ronny Neilen van Voeding&Z.

Anderhalf uur de keuken in met familie of vrienden, lekker kokkerellen en experimenteren met nieuwe smaken en/of technieken, en als resultaat een tafel vol lekkers....zeg nou zelf, wat is er leuker dan dat?
De kookworkshop Tapasss! laat je kennismaken met de echte smaak van Spanje, met bekende ingrediënten en traditionele gerechten tot verrassende nieuwe recepten van de moderne Spaanse keuken.

NB: Standaard is dit een vegetarisch/vegan workshop. Op aanvraag (uitzondering!) kan er ook gewerkt worden met (verantwoorde) vis en/of (biologisch) vlees.
Na afloop van de workshop krijg je een receptenboekje met nog veel meer recepten mee naar huis.

Tapasss