Hoe eet je eenvoudig zo gevarieerd mogelijk?  Wist je dat de gemiddelde Nederlander slechts een basis heeft van negen gerechten die altijd worden gekookt? Een kwart hiervan serveert zelfs de maaltijden op dezelfde dag! Gezond eten doe je onder andere door gevarieerd te eten en juist die variatie ontbreekt vaak in het huidige voedingspatroon. Meer inspiratie kunnen we dus goed gebruiken. En wat is er nu leuker dan die inspiratie en kennis op te doen samen in de keuken!

Naast variatie is het in deze tijd extra belangrijk om op je weerstand en energie niveau te letten. Goed eten is hiervoor een heel belangrijke basis. Tijdens deze workshop leer je hoe je zo eenvoudig mogelijk je fit eet!

Glutenvrij, suikervrij en zuivelvrij behoort tot de mogelijkheid.

De workshop kan naar wens worden samengesteld. En worden aangevuld met andere gerechten. Je kunt in deze workshop kiezen voor vegetarisch, vis of vlees of vis en vlees. Deze workshop wordt verzorgd door Krista Boots van Vitaliteits Factory.

Hieronder vind je een greep van de mogelijke gerechten

  • Bloemkool- en broccolicurry
  • Pompoensoep met sinaasappel en gember
  • Stamppotje van zoete aardappel en rucola
  • Hartige taart met snijbiet/ groente uit het seizoen
  • Walnootpaté met zongedroogde tomaat
  • Citroenmuffins
  • Mediterrane hartige taart
  • Chocolademoussetaart
  • Broccolisoep met pesto
  • Sinaasappelkwarktaart
  • Salade van bloemkoolrijst, chilipeper en kurkuma
  • Artisjokkenspread
  • Pizzabodem van broccoli met geitenkaas/rode ui
  • Salade van spinazie, belugalinzen en quinoa
  • Knoflookcashewspread
  • Bonte salade met pesto

Foto Bloemkoolcurry